Ervaringen van klanten

Over

Het verhaal van:

Training en service voor onze ‘wereldreis’

Nadat we al een aantal jaren bij DMT garage kwamen voor motoronderhoud, bedachten we spontaan om 9 maanden verlof te nemen en te gaan reizen. Met z’n tweeën, op de motor, naar Centraal Azië (en weer terug).

Dit vergde natuurlijk wel wat voorbereiding en voor het aspect motor en techniek, heeft Gaby ons daar ontzettend bij geholpen. Ze heeft niet alleen onze twee BMW GS motoren gereed gemaakt voor zo’n speciale reis maar onszelf ook getraind in een stuk techniek en onderhoud. Een aantal dagen heeft ze ons vol geduld, humor en met kennis van zaken uitgelegd hoe een en ander werkt en vooral ook hoe we bijvoorbeeld zelf een beurt kunnen uitvoeren of een storing kunnen verhelpen. Zeker voor onze vrouwelijke helft was dit zeer nieuwe en welkome informatie! 

Het mooie was dat we samen aan de slag gingen en zo echt onze eigen motoren leerden kennen. Wel prettig, als je er 30.000 kilometer mee gaat rijden en weet dat er veel plekken zullen zijn waar hulp niet dichtbij is! Na de training, het advies betreft het juiste gereedschap voor onderweg, het uitzoekwerk voor bijvoorbeeld het gebruik van de juiste olie bij grote hitte, het in orde maken van de motoren (o.a. off-road banden er op, band tubeless maken, andere voorvorkolie er in) en het preventieve onderhoud (zoals kleppen stellen, reinigbaar luchtfilter er in), durfde Gaby ons wel los te laten en op weg te sturen.

Haar verantwoordelijkheidsgevoel is groot en ook tijdens de reis was ze een fantastische pechhulpdienst. Gelukkig heeft ze niet naar Iran of Tadzjikistan hoeven vliegen voor assistentie maar de vele app’jes en enkele telefoontjes, soms ook midden in de nacht door het tijdsverschil, hebben ons telkens weer mooi op weg geholpen. Zonder grote problemen hebben onze motoren de vele kilometers, zand- en gravelwegen, kuilen, hitte, kou en slechte brandstof doorstaan. En mede daardoor hadden wij een fantastische reis!

Sjaan Huisman

“Haar verantwoordelijkheidsgevoel is groot en ook tijdens de reis was ze een fantastische pechhulpdienst”

“DMT is een garage waar passie voor motoren echt op nummer 1 staat. Gaby staat altijd voor je klaar en zet net het stapje extra waar andere bedrijven stoppen. Een jaar geleden een Harley Davidson gekocht en bij DMT laat ik al het onderhoud uitvoeren. Alleen de beste materialen worden gebruikt! Ik weet dat ik veilig de weg op kan als mijn motor bij DMT is geweest.”

Pim Kwantes

“Ik ben vanaf het prille begin een klant bij DMT garage. Altijd goed advies, goede zorgen en tijd voor een praatje is er ook. Er gaat geen minuut verloren om de motoren nog beter te behandelen dan de klanten. Ook mijn minder verstandige keuzes en voorvallen worden op een vakkundige manier bijgestuurd en opgelost. Ik kan iedereen adviseren zijn motoren naar DMT te brengen en door Gaby te laten verwennen!!”

Ron Dix

Contact

Alle dagen open op afspraak! Neemt u graag telefonisch contact op voor een afspraak dat kan ook in de avond of in het weekend!

DMT Motorservice

Kraaivenstraat 23-18 | 5048 AB - Tilburg

Tel: 06-50262248 | Mail:info@dmtmotorservice.nl