Over Gaby

Over

mijn verhaal

Gaby Doreleijers - DMT Motorservice

Mijn naam is Gaby Doreleijers en ik ben al sinds mijn 4e helemaal gek van motoren.

Op mijn 19e heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en gelijk een motor gekocht. Een Honda Rebel 450cc. Helemaal trots ermee. Ik ben toen direct begonnen met sleutelen en verbouwen. Het sleutelen vond ik zo gaaf en deed ik het liefste in mijn vrije tijd. Ik ben begonnen met werken in de logistiek en heb me middels diverse opleidingen bekwaamd in het interim management op logistiek gebied. Het sleutelen en het technische liet me niet echt los en nadat ik de Rebel in had geruild tegen een Honda VT1100 ben ik nog meer zelf gaan sleutelen. Ik heb uiteindelijk 5 jaar geleden mijn droom waar gemaakt en een Harley Davidson gekocht. Vol enthousiasme ben ik ook een 3-daagse training gaan doen gespecialiseerd op Harley Davidson. Ik kon er niet meer onderuit mijn echte droom was toch echt om full-time te sleutelen. Ik ben gestopt met mijn werk en ben naar het Koning Willem 1 college in Den Bosch gegaan om daar de opleiding Motorfietstechniek niveau 2 en 3  te volgen.

Nou daar zit je dan als 39 jarige tussen de jongens van 16 en 18, wel even wennen maar ik heb wel een leuke tijd gehad. Ik heb de 4-jarige opleiding in 2 jaar gedaan en ben cum-laude geslaagd. Daarnaast heb ik nog een aantal extra trainingen op het gebied van elektrotechniek gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik als leerling monteur gewerkt in een motorzaak, daar heb ik erg veel geleerd.

Voor mij was het altijd duidelijk dat ik mijn eigen zaak wilde, geen groots gedoe en geen poespas gewoon een eerlijke zaak waar klantvriendelijkheid, kwaliteit en service voorop staat. Voor mij komt veiligheid en service op de eerste plaats en dat wil ik ook graag met mijn klanten delen.

Sinds Januari 2019 ben ik verhuisd naar een nieuw pand: Kraaivenstraat 23-18
5048 AB  in Tilburg

Contact

Alle dagen open op afspraak! Neemt u graag telefonisch contact op voor een afspraak dat kan ook in de avond of in het weekend!

DMT Motorservice

Kraaivenstraat 23-18 | 5048 AB - Tilburg

Tel: 06-50262248 | Mail:info@dmtmotorservice.nl